Webshop » Kweeklampen op merk » Spectrum King » Spectrum King LowPro Flower

Spectrum King LowPro FlowerSpectrum King LowPro Flower Spectrum King LowPro Flower
Spectrum King LowPro Flower Spectrum King LowPro FlowerSpectrum King LowPro Flower Spectrum King LowPro Flower

€ 1 789,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Spectrum King LowPro Flower

De LowPro Flower vormt, samen met de LowPro Veg, de LowPro-serie van Spectrum King. Deze LED kweeklampen zijn bedoelt voor gebruik bij Vertical Farming of boven kweektafels. Waar de Veg-variant ontwikkeld werd voor gewassen in de groeifase is de LowPro Flower in beginsel bedoeld voor planten in de bloeifase. 

 
Als we de spectrumcurve van de LowPro Flower wat nauwkeuriger bekijken zien we inderdaad dat het aandeel rood licht -zoals te verwachten van een bloeilamp- ruimschoots aanwezig is. Niettemin valt eveneens een piek in het blauwe lichtbereik op en is er bovendien een aanzienlijke hoeveelheid groen en geel licht verstopt in het afgestraalde licht. Dit maakt de LowPro Flower dan ook geschikt voor gebruik tijdens de groeifase van gewassen. De bijkomende hoeveelheid groen en geel licht tenslotte, maakt dat wij de LowPro Flower kwalificeren als een full spectrum lamp, geschikt voor alle stadia de een plant kan doormaken. 
 
De Vertical Farming kweekmethode vereist dat kweeklampen veel licht geven, weinig ruimte innemen en dicht op de plantjes eronder kunnen hangen. Dat kan alleen als je het vermogen spreidt over een groot oppervlak. Bij de LowPro Flower is de 660 watt die deze lamp verbruikt, verdeeld over zes bars. Op deze wijze kan een kweekoppervlak van 120 x 120 cm uiterst egaal voorzien worden van het noodzakelijke licht. Door de grote spreiding van de CREE-leds is de grote lichtkracht dusdanig verdeeld dat er bij een hanghoogte van 21 cm geen enkel gevaar voor de planten aanwezig is. Bijkomende voordelen van het gebruik van meerdere bars is een veel makkelijkere warmteafgifte en veel minder schaduwwerking tussen de bladeren als dat bij een puntvormige lichtbron het geval zou zijn.  
 
De LowPro Flower is samengesteld uit componenten van de hoogste kwaliteit waaronder de befaamde CREE-leds. Het frame is vervaardigd uit de beste kwaliteit aluminium en voorzien van een witte poedercoating die sterk reflecteert en ook nog eens een antibacteriële werking heeft.  Met een apart bij te bestellen dimmer is de lichtsterkte van deze LED kweeklamp naar behoefte te regelen. 
 
Met de Spectrum King LowPro Flower zal óók de meest veeleisende professional  jarenlang de beschikking hebben over een uiterst krachtige, degelijke en efficiënte LED kweeklamp. En wat goed is voor pro’s voldoet zéker voor de ambitieuze amateur. Een Spectrum King LowPro Flower komt dan ook prima tot z’n recht in een kweektent of dicht boven een enkele kweektafel.

Specificaties:

SpectrumFull Spectrum 
Afmeting120 X 107 X 7,6 cm
Branduren75.000 +
DimbaarNee
Garantietermijn5 jaar
Gewicht12.9 kg
KoelingPassief
HPS Aquivalent1000W double ended
Stroomverbruik660W
PPF (Micromols/sec)1473 
Minimum afstand tot de plant21 cm
Footprint (bloei)120 x 120cm


De levertijd van deze lamp is ongeveer 6 weken, vandaar de pre order status.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

Led kweeklamp, groeilamp, Led plantenlamp, kweeklamp, led groeilamp, wiet kweken led, led kweekverlichting, kweken met led lampen, cannabis kweken led, wiet binnen kweken, led kweken wiet, led wiet kweken, groeilampen, groeilamp plant, groeilamp planten, groeilamp kopen, kweeklamp kopen