Webshop » Kweeklampen op merk » Spectrolight » Spectrolight IRS 600W

Spectrolight IRS 600WSpectrolight IRS 600W Spectrolight IRS 600W

€ 279,00 € 199,00

Beschikbaar - Voorraad: 2


Spectrolight HPS IRS 600W

De spectrolight HPS IRS 600W is een revolutie in HPS land. Nu is deze superieure lamp ook beschikbaar voor het grotere publiek. De grootste kwekers in Canada, Amerika en Rusland zijn al om mede doordat het armatuur 10-15% meer licht levert.

De beperkende factor bij het traditionele HPS systeem is een tijd lang de reflector geweest. Aluminium reflecteert namelijk maar 93% van het licht. Doordat nu de reflector in de bulb is gebouwd met een laagje zilver is de reflectie 100% daarnaast is het wattage ook opgeschroefd tot het maximum waardoor de planten maximaal uitgedaagd kunnen worden. Licht is gewicht!!

Daarnaast is de warmtehuishouding ook beter door de vorm van de bulb waardoor er na 20,000 uur max 10% aan verlies te meten valt. Het Spectrolight HPS IRS model is beschikbaar in 1000W en 600W en is geschikt voor zowel 400V als 220V aansluitingen.

Het systeem is ook compleet stuurbaar met de controller. Het is mogelijk om te dimmen, zonsopgang te simuleren en er zit een beveiliging op indien de stroom eraf zou gaan.

En tot slot is de prijs ook een stuk gunstiger. Dit komt doordat de kosten van de reflector in de kap vervalt maar ook omdat ze in enorme aantallen geproduceerd worden zodat de kostprijs minimaal is.
Sla een efficiëntieslag en haal deze revolutionaire lamp in huis!

• 10% meer licht
• Automatisch te besturen met controller
• Langere levensduur
Inclusief bulb
• Bulbs passen in de meeste bestaande armaturen
• Beschikbaar in 400v en 220v.
• Oppervlakte = 1 x 1 m voor 600W
2 jaar garantie

Led kweeklamp, groeilamp, Led plantenlamp, kweeklamp, led groeilamp, wiet kweken led, led kweekverlichting, kweken met led lampen, cannabis kweken led, wiet binnen kweken, led kweken wiet, led wiet kweken, groeilampen, groeilamp plant, groeilamp planten, groeilamp kopen, kweeklamp kopen