Webshop » Plantbescherming » Outdoor Protect 1000 ml

Outdoor Protect 1000 ml

Outdoor Protect 1000 ml

€ 52,99 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Outdoor Protect 1000 ml

Outdoor Protect Outdoor Protect is een meststof die speciaal is ontwikkeld voor de kweek van planten in de buitenlucht. In de buitenlucht staan je planten bloot aan de meest onvoorspelbare weersomstandigheden waardoor een gezonde en voedingsrijke kweekbodem extra belangrijk is. Met Outdoor Protect voorzie je de kweekbodem van je buitenplanten op effectieve wijze van een drietal onmisbare ingrediënten: humuszuur, natuurlijke mineralen en suikers.

Hoe werkt Outdoor Protect Outdoor Protect is een bodemactivator. Dat wil zeggen dat dit product is bedoeld om de kweekbodem zodanig te verbeteren dat je planten er een maximum aan voedingsstoffen uit kunnen halen. Outdoor Protect verbetert het transport van mineralen door de kweekbodem, optimaliseert de leefomstandigheden van nuttige schimmels en bacteriën en voorziet de kweekbodem van de suikers die noodzakelijk zijn voor een optimale plantengroei.

Humuszuur In de basis draait het bij Outdoor Protect om het ingrediënt humuszuur. Humuszuur is een bepaalde klasse van organische zuurmoleculen die van grote invloed is op de eigenschappen van een kweekbodem. Humuszuur is namelijk verantwoordelijk voor het transport en het behoud van mineralen in de voedingsbodem. Een voedingsbodem met voldoende humuszuur voert beter mineralen aan, houdt deze beter vast en stelt aldus je planten in staat om die mineralen snel en ongehinderd op te nemen.

Natuurlijke mineralen Organische levensvormen hebben mineralen nodig om te groeien en gezond te blijven. Wanneer bepaalde mineralen ontbreken merk je dat aan de groei. Die blijft achter en ook de opbrengst aan bloemen of vruchten is ondermaats. In Outdoor Protect zitten alle mineralen die je op de aarde kunt tegenkomen. Zo bevat het eenvoudige stikstof en fosfor maar ook zeldzame elementen zoals goud en platina. Met Outdoor Protect ben je verzekerd van een kweekbodem waarin alle noodzakelijke mineralen in voldoende hoeveelheid aanwezig zijn.

Suikers Suiker is energie. Niet alleen je planten houden er van maar ook het microscopisch kleine leven in de voedingsbodem heeft het nodig om gezond te blijven. Dit ondergrondse leven bestaat uit schimmels en bacteriën. Schimmels en bacteriën maken de voedingsstoffen in de kweekbodem beschikbaar voor opname door de wortels van de plant en zijn daarmee van essentieel belang voor een gezonde plantengroei.

Natuurlijke ingrediënten Outdoor Protect is een fles vól met noodzakelijke organische stoffen en mineralen uit natuurlijke bron: de oceaan (zout water), resten van waterflora en –fauna gewonnen uit sediment (sapropel) en suikerbieten van Nederlandse boeren.

Wat zijn de effecten van Outdoor-Protect? - Sterk verbeterde voedselopname - Sterk verbeterde conditie van de kweekbodem - Optimaliseert het transport van mineralen door de kweekbodem - Houdt voedingsstoffen, óók bij hevige regenval, vast in de kweekbodem - Verbeterde leefomstandigheden van schimmels en bacteriën in de kweekbodem - Verhoogt het rendement van toegevoegde voedings- en meststoffen


Gerelateerde producten