Webshop » Phantom Kweektenten » Phantom kweektent Regular

Phantom kweektent Regular

Phantom kweektent regular Phantom kweektent Regular
Phantom kweektent regular Phantom kweektent RegularPhantom kweektent regular Phantom kweektent RegularPhantom kweektent regular Phantom kweektent RegularPhantom kweektent regular Phantom kweektent Regular

Phantom Kweektenten - Regular 

– 600D tentdoeken (extra slijtvast) 
– Extra hoog 
– Een heldere witte binnenkant 
– Een dubbel ophangsysteem 
– Dikkere solide tentstokken van de beste kwaliteit

De Phantom Regular reeks voorziet je in het meest gangbare: Genoeg in en outs, stevige ritssluitingen en slijtvaste 600D stofdikte. De Phantom tent, Misschien wel de beste tent in zijn soort als we kijken naar de prijzen en de kwaliteit. Ze hebben een standaard stofdikte van maar liefst 600D, waar de meeste concurrenten in deze prijsklassen een dichtheid van 200D hanteren. Door de dikkere en sterkere tentstokken en het dubbele ophangsysteem kan je nog meer gewicht in de tent ophangen. 

Reflectiedoek van de kweektent 

Door de wit geklede binnenkant van de Phantom is deze tent perfect te gebruiken voor zowel LED als HPS Kweek. De wit geklede laag zorgt voor een optimale licht verdeling in de volledige Phantom kweektent. 

Een dubbel ophangsysteem 

De Phantom kweektenten hebben een dubbel ophangsysteem: in de bovenzijde van de tent is een dubbel kruis aanwezig. In combinatie met extra dikke hoeken en verbindstukken kun je meer gewicht in de phantom kweektenten ophangen dan in de regulieren kweektenten. In een Phantom 100x100 kweektent hang je bijvoorbeeld met gemak 70 kilo op. 

Tent stokken van de Phantom 

Verder zijn ook de solide tentstokken van Phantom tenten van de beste kwaliteit. De standaard dikte voor tentstokken is tegenwoordig 16 of 19 mm, maar de Phantom kweektenten zijn uitgevoerd met tentstokken tot maar liefst 28,6 mm dik. Hoe groter de tent, hoe dikker te stokken. Tevens zijn alle tentstokken voorzien van een poedercoating.

Overige afmetingen kan u steeds op aanvraag bestellen: Contactformulier
Afmetingen mogelijk tot 9.00m x 4.5m x 2.45 

Kies de gewenste afmeting

€ 109,00 inclusief BTW