Webshop » Kweeklampen op merk » Kind LED » Kind Led X40 (Vegetative)

Kind Led X40 (Vegetative)Kind Led X40 (Vegetative) Kind Led X40 (Vegetative)
Kind Led X40 (Vegetative) Kind Led X40 (Vegetative)Kind Led X40 (Vegetative) Kind Led X40 (Vegetative)Kind Led X40 (Vegetative) Kind Led X40 (Vegetative)Kind Led X40 (Vegetative) Kind Led X40 (Vegetative)

€ 178,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Kind Led X40 (Vegetative)

De X40/X80 LED bar Lights van Kind Led zijn de eerste modellen die behoren tot een nieuwe en baanbrekende generatie van LED tuinbouwverlichting. Deze LED kweeklampen zijn ontwikkeld met oog op maximale veelzijdigheid, efficiëntie en duurzaamheid. Er is eigenlijk geen kweeksituatie te bedenken waarbij deze LED Bar Lights niet succesvol zijn in te zetten. Van zaadje tot oogst, voor de snelle kweek van bladgroenten en vruchtdragende gewassen, voor toepassing in de professionele glastuinbouw of verlichting van kweeklagen bij meerlagen-teelt,  gewoon op je zolder of in een kweektent in de kelder, een X40 staat op elke locatie borg voor fantastische kweekresultaten. 

Het Perfect Blend Principe 

De Kind Led X40 beschikt over een spectrum dat werd ontwikkeld op basis van het Perfect Blend Principe. Het belangrijkste kenmerk daarvan is dat het spectrum alle noodzakelijke golflengtes combineert die essentieel zijn voor een maximaal  fotosynthetisch rendement (PPFD). Hoe groter het fotosynthetische rendement, hoe sneller je gewas wortels vormt, groeit of hoe rijker de opbrengst aan bloemen en vruchten is.  

Twee verschillende spectra 

Het spectrum van de Kind Led X40 is beschikbaar in twee soorten: als groeispectrum (Vegetative) óf als bloeispectrum (Flower). Het groeispectrum bevindt zich vooral in het blauwe lichtbereik. De zorgvuldig gekozen golflengtes waaruit dit spectrum bestaat maken de X40 uitermate geschikt voor de kweek van bladgroenten, sla en gewassen die een zo intensief (of een zo langdurig) mogelijke groeifase moeten doormaken. 
Een nauwkeurig bepaalde combinatie van specifieke golflengtes in het rode én het blauwe lichtbereik levert het uitgelezen bloeispectrum op. Met dit spectrum worden planten die de bloeifase bereikt hebben aangezet tot uitbundige vorming van bloemen of vruchten. 

IP65 gecertificeerd 

De Kind Led X40 voldoet aan alle eisen voor gebruik in een professionele kweekomgeving. Dat betekent onder meer dat deze LED Grow Bar water- en stofdicht is. Daarnaast is het mogelijk om deze kweeklampen in serie aan elkaar te koppelen (Daisy Chain).  Zo wordt het mogelijk om een groot aantal lampen aan te sluiten op één stroomaansluiting. Elke X40 kan echter ook van een (bijgeleverde) stekker worden voorzien waardoor de lampen óók per stuk op een stopcontact kunnen worden aangesloten. Kind Led levert Daisy Chain-bekabeling waarmee groepen van 2 tot 10 Bar Lights kunnen worden gevormd. Deze groepen kunnen vervolgens ook weer aan elkaar gekoppeld worden.

Specificaties:


SpectrumFull Spectrum - Groei
Afmeting58.4 x 5.1 x 2.5 cm
Branduren50.000 +
DimbaarNee
Garantietermijn3 jaar
Gewicht1.81 kg
KoelingPassief
HPS Aquivalentnvt
Stroomverbruik40W
PPF (Micromols/sec)@ 30,5 cm: 110-128 µmol/m²s
Footprint (bloei)nvt


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

Led kweeklamp, groeilamp, Led plantenlamp, kweeklamp, led groeilamp, wiet kweken led, led kweekverlichting, kweken met led lampen, cannabis kweken led, wiet binnen kweken, led kweken wiet, led wiet kweken, groeilampen, groeilamp plant, groeilamp planten, groeilamp kopen, kweeklamp kopen