Webshop » HPS Kweken » Cooltube Big Buster 150 mm reflector

Cooltube Big Buster 150 mm reflectorCooltube Big Buster 150 mm reflector Cooltube Big Buster 150 mm reflector

€ 149,00 € 49,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Cooltube Big Buster 150 mm reflector

De Cooltube Big Buster reflector is de verbeterde versie van de 'cooltube' en nog een stuk groter dan de Cooltube Mignon. Deze reflector is speciaal ontwikkeld voor de hogere wattages. De Cooltube Big Buster bestaat uit hoogwaardig reflecterend aluminium en veiligheidsglas met gepolijste randen. Het glas laat 94% van het licht door voor een minimum verlies. Door de duurzame behuizing en hitte resistentie is deze kap het aangewezen product voor elke soort HPS of MH lamp. 

Aansluiten: Het aansluiten van de Cooltube Big Buster reflector is erg eenvoudig. De luchtgekoelde reflector heeft aan beide zijden een 150 mm aansluiting voor een luchtslang, aan een kant kun je de aanzuigkant van je lucht-afzuigsysteem aansluiten en aan de andere kant bijvoorbeeld de koolstoffilter. De afzuiger zuigt dan de lucht aan door het koolstoffilter, zuigt vervolgens direct de warmte van de lamp weg en blaast deze de kweekruimte uit. Een rubber band tussen de glasplaat en de reflector zorgt er voor dat er geen “valse lucht” ongefilterd de kweekruimte wordt uitgeblazen. De Cooltube Big Buster wordt geleverd met E40 fitting en een 4 meter lange stroomkabel. 

Specificaties:

Afmetingen:720L x 650B x 250H mm
Flens:150 mm
Geschikt voor:Alle wattages
Led kweeklamp, groeilamp, Led plantenlamp, kweeklamp, led groeilamp, wiet kweken led, led kweekverlichting, kweken met led lampen, cannabis kweken led, wiet binnen kweken, led kweken wiet, led wiet kweken, groeilampen, groeilamp plant, groeilamp planten, groeilamp kopen, kweeklamp kopen